Ydelser

Fra idé til bygbare tegninger

Baseret på dine ideer og drømme, skitserer og udarbejder vi tegninger til alle byggeriets faser, således dit byggeprojekt kommer sikkert i mål. 

work, plan, site

Vi visualiserer dit projekt i 3D

For at give dig den mest autentiske oplevelse af dit projekt, udarbejder vi nøjagtige og inspirerende visualiseringer af netop dit boligprojekt. På den måde har du en helt præcis idé om,  hvordan dit projekt kommer til at se ud.

Hjælp til byggetilladelse

For at give dig en komplet løsning, sørger vi ligeledes for at indhente den nødvendige byggetilladelse hos kommunen, så du på lovlig og ansvarlig vis kan komme i gang med dit byggeprojekt. 

document, agreement, documents
computer, calculator, mathematics

Varmetabs- og energirammeberegning

Skal du bygge til, om, eller nyt? Så kræver det at din bygning lever op til varmetabskrav. Vi sikrer at dit byggeri opfylder disse krav, og udarbejder den nødvendige dokumentation.

Om- og tilbygninger kræver varmetabsberegning, mens nybyg kræver dokumentation i form af en energirammeberegning.

Færdigmelding

Når dit byggeri står færdigt og er klar til brug, mangler der blot  en færdigmelding. Denne udføres med henblik på at indhente ibrugtagningtilladelse, hvilket er sidste step før dit byggeri kan tages i brug.

F.A.Q.

Har du spørgsmål til processen, så findes svaret måske her.
Ellers er du mere end velkommen til at kontakte os!

Vi kommer ud og ser din bolig, og lytter til jeres ønsker og behov.
Her tages de mål vi behøver, således at vi kan udarbejde tegninger til det ønskede. 

Behandlingstiden af en byggeansøgning afhænger af tidshorisonten hos den enkelte kommune. Sagsbehandlingstiden ligger ofte mellem 6-10 uger. 

Når man ønsker at ændre eksisterende bolig eller tilføje nyt, kræves der tilladelser til dette fra kommunen. Dette kan ofte være en besværlig proces at løse selv, hvorfor vi klarer denne del for dig.  

Eftersom alle projekter er forskellige og kræver forskellige løsninger og dokumenter, vil prisen afhænge af projekts omfang og størrelse. Alt sammen noget du bliver sat ind i helt fra start, således du ved præcis hvad du får og til hvilken pris.

Skulle dit projekt være af en sådan karakter, at avancerede beregninger behøves, kan vi hos JJ-Tegnestue også løse dette for dig. Med ingeniørpartner har vi mulighed for at tilbyde dig statiske tegninger og beregninger i din samlede pris.