Projekter

Totalrenovering

Gammel villa på 178 m2 omdannet til 205 m2 funktionel og moderne villa i Rødovre. Fokus har været på at skabe en så moderne og funktionel villa som muligt, samtidig med    bibeholdelse af flest mulige eksisterende vægge.

Renovering og udvidelse af eksisterende ejendom

Eksisterende ejendom på 85m2, med dertilhørende kælder af samme størrelse. En uddateret udestue, med brug for en god alt i én renovering. Ejer ønskede udvidelse af eksisterende bygning, samt fuld renovering af denne. 

Eksisterende bygning er brugt til værelses- og toiletområde, hvor udvidelsen af eksisterende bygning, er brugt til stort åbent køkkenalrum, hvilket åbner op til et stort terrasse- og haveområde. Vi er yderst spændt på resultatet af dette, og til at vise det færdige produkt

Totalrenovering af murermestervilla samt tilføjelse af 1. sal

Her har ejer opkøbt en nedslidt murermestervilla på 95m2 med henblik på en totalrenovering og udvidelse af boligen. Boligen er beliggende på en hjørnegrund, hvor den sydvendte sol falder på huset bagside.

Det var her vigtigt at udarbejde et layout, som udnyttede positionen af det eksisterende hus, samt tilføjede en udvidelse, uden at optage en stor del af haven. Den bedste mulighed var her at tilføje en 1. etage, således man udvidede boligens samlede areal til 185m2, uden at optage havens areal. Efter en gennemgribende totalrenovering af eksisterende hus, samt tilføjelse af 1. etage, er boligen gået fra en nedslidt ejendom, til en moderne, rummelig og energivenlig bolig.