Arkitekt

Forskellige muligheder for dit projekt

Ethvert byggeprojekt involverer en arkitekt. Det gælder alt fra nybyg til tilbygning til renovering. Det kan være en uddannet Cand. arch, dig selv som bygherre med øje for den gode idé, eller en virksomhed som os, der gennem uddannelser og erfaring kan skabe løsninger som du vil blive glad for. Hvilken type arkitekt, der benyttes, har meget at sige i forhold til den økonomiske ramme, men også for det produkt du som bygherre ender med. Det er derfor vigtigt at du får kortlagt, hvad netop dine ønsker og behov er, inden du beslutter hvilken type du vil benytte. Herunder udlægges lidt om forskellige typer arkitekter, og ting som kan være værd at overveje inden du skal vælge.

Dig som arkitekt

Har du selv idéen til en tilbygning, er det præcis den hjælp og ydelse, for at komme i mål, som du bør modtage. At inddrage en uddannet Cand.arch arkitekt, kan i dette tilfælde fordyre din proces, hvilket en tegnestue som os kan spare dig for. Vores tilgang vil her være at møde dig, præcis hvor dine behov måtte ligge. Skal du have en tilbygning efter dine egne ønsker og behov, evt. med mulighed for lidt sparring, er det den ydelse vi præsentere dig for. Er du i denne situation, kunne en grundpakke hos os, være lige det du søger. Her tegner vi efter dine idéer og sørger for at de bliver til virkelighed!

Vores hjælp som arkitekt

Hos JJ-Tegnestue skaber vi den gode arkitektur ud fra dine behov. Dette gælder både ved nybyg, tilbygning og renovering. Vores arkitekt arbejde udføres altid med æstetisk og byggeteknisk mulighed for øje. Gennem erfaring og uddannelser inden for arkitektur, design og konstruktioner, kan vi skabe det som både møder dine ønsker og behov, men samtidig også indeholder gode arkitektoniske løsninger og sikkerhed for konceptets byggetekniske mulighed. Dette sikres bl.a. ved inddragelse af ingeniørpartner allerede på skitseniveau, således vi kan præsentere den bedste økonomiske/byggetekniske løsning for dig, uden vi går på kompromis med den gode arkitektur. 

Vi bor i Birkerød, og hjælper som udgangspunkt med projekter i hele landet. Bor man vest for Roskilde eller syd for Køge, kan mere lokale tegnestuer dog ofte være at foretrække.

En Cand.arch arkitekt

Inddragelse af en uddannet Cand.arch kan have sin ret, hvis du ønsker et meget specifikt eller ekstravagant produkt. Dette produkt kunne være et nytegnet hus, hvor dine ønsker er af en karakter, som kræver ekstra stor kreativitet. En uddannet Cand.arch har bestemt sin ret i disse tilfælde, da de ofte kan se nogle helt unikke løsninger. Ulempen kan være at den byggetekniske forståelse og mulighed kommer i anden række, og at pris for byggeriet og forhold relateret til dette derfor kan blive negligeret i forløbet.

Det rigtige valg til dit byggeprojekt

Når du skal bestemme hvilken type arkitekt, dit byggeprojekt skal involvere, er det vigtigt du får kortlagt, hvad netop dine behov er. I mange tilfælde kan det at vælge en uddannet Cand.arch give super god mening, men ved den overvejende del af byggeprojekter er det ofte en post som kan udelades og blot vil være fordyrende.

Så står du med den gode idé, og mangler måske blot lidt sparring, så tøv ikke med at kontakte os til en gennemgang af dit ønskede projekt. Vi løser alle slags arkitektopgaver. Det kan blot være en tanke, du ønsker en vurdering af, om kunne være en god idé, en klar plan for en ny tilbygning som du ønsker hjælp til at blive realiseret, eller hvis du fx ønsker en undersøgelse af om din nuværende planløsning kunne optimeres.